Pret: 29,90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Oryx și Crake

Descriere: * De citit în drum spre birou -20%
Prima parte a unei trilogii care va continua cu Anul potopului și MaddAddam, Oryx și Crake este o călătorie în iadul viitorului. Într-o lume în care nu mai există nicio barieră morală în calea ingineriei genetice, Pământul devine un laborator imens: genografi lucrează – de dragul profitului – la cele mai vandabile modificări genetice, conflictele sociale se intensifică, virușii și bacteriile iau forme tot mai virulente și avem ocazia să vedem cu încetinitorul felurile în care poate fi schimonosită natura până la implozie. Totul promite o apocalipsă.

Care nu întârzie să vină. Crake lucrează în secret la un ambițios proiect genetic, încercând să creeze o specie nouă de hominizi, mai bine adaptată noii lumi, mai puțin violentă. Prietenul lui din copilărie, Jimmy, e singurul din vechea lume care știe ce s-a întâmplat și își așteaptă printre creaturile stranii ale lui Crake sfârșitul, care-ar putea de fapt să fie sfârșitul întregii omeniri.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Margaret Atwood

Bookmark and Share

Autori: Margaret Atwood | Editura: Art | ISBN: 978-606-710-465-3 | Numar de pagini: 496 | Categorie: Altele  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Samanismul - Calatorie intre doua lumi

Pret: 39,00 RON

Octavian Simu

Samanismul - Calatorie intre doua lumi

Patrimoniu viu al umanitatii, samanismul este o sursa de cunoastere a omului si a naturii existentei sale. Mircea Eliade afirma ca samanismul este cea mai veche si mai larg raspandita traditie oculta. Aparut cu mult inainte de a se fi conturat institutiile religioase, samanismul a facilitat inca din vremurile ancestrale constientizarea valorii existentei omenesti, ancorata intr-o sacralitate ce avea nevoie sa fie recunoscuta si respectata. Samanul este acel mesager, mediator intre doua taramuri, vizibilul si invizibilul, avand rolul de a stabili o legatura cu sacrul in folosul intregii comunitati din care face parte. Definitoriu pentru calitatile samanului este modul cum comunica nemijlocit cu lumea nevazuta. In extazul samanic, sufletul paraseste corpul fizic si patrunde in lumea de dincolo, unde dialogheaza cu spiritele. Restabilind astfel legatura dintre sacru si profan, samanul nu numai ca obtine binele semenilor sai, dar le reveleaza acestora stransa legatura care exista intre om si natura. Indemnul samanic era acela al respectului fata de sine, fata de ceilalti si fata de viata in general, deoarece omul nu este decat o particica din intregul cosmos. Samanismul ne ...

  

Filozofia lui Henri Bergson

Pret: 5,50 RON

Ion Brucar

Filozofia lui Henri Bergson

'Absolutul se reveleaza foarte aproape de noi si intr-o oarecare masura in noi. El este de esenta psihologica, nu matematica sau logica. El traieste cu noi, ca si noi, iar in unele privinte, infinit mai concentrat si mai strans asupra lui insusi, el dureaza.' - Henri Bergson.

  

BOGDAN PETRICEICU HASDEU. CONTRIBUTII

Pret: 25,20 RON

LIVIU MARIAN

BOGDAN PETRICEICU HASDEU. CONTRIBUTII BIOGRAFICE SI EXEGEZE ASUPRA OPEREI

Desi Liviu Marian nu a reusit sa finalizeze monografia visata despre viata si opera lui B.P.Hasdeu, studiile si articolele sale (peste 20) marcheaza cel de-al doilea important moment de receptare in perioada interbelica a creatiei marelui savant. Volumul de fata le reuneste pentru prima data la un loc pe toate, oferindu-le specialistilor si marelui public, ca pe un instrument fundamental de lucru, ca pe o carte absolut necesara realizarii sintezelor, pe care noile generatii de intelectuali s-ar cuveni sa le dea, nu numai astazi, ci si maine. I.Oprisan

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark