Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

-15%
Secretele inteligentei copilului

Descriere: DR. JOHN J. MEDINA, biolog molecular specializat in cercetarea genelor implicate in dezvoltarea creierului uman si genetica tulburarilor psihice, este profesor asociat la Universitatea din Washington, Scoala de Medicina, in cadrul Departamentului de Bioinginerie, precum si la Universitatea Pacific din Seattle, unde conduce Centrul de Cercetare Aplicata a Creierului. De asemenea, este si director fondator al Institutului de Cercetare Talaris, cu sediul in Seattle, centru axat pe cercetarea modului in care sugarii codifica si proceseaza in mod cognitiv informatiile, la nivel celular si molecular.

Cercetatorul american construieste o punte intre ceea ce stiu oamenii de stiinta si practica parentala de zi cu zi intr-o maniera accesibila, plina de umor, care transforma o carte stiintifica intr-un roman pasionant despre calatoria pe care creierul copilului vostru va trebui sa o faca pana ce isi va atinge ultima treapta de actualizare a propriului potential.

Care este cel mai important lucru pe care il puteti face in timpul sarcinii?

Cat timp e bine sa stea copilul dumneavoastra in fata televizorului?

Care este cel mai bun mod de a gestiona izbucnirile bruste de manie ale copiilor?

De ce barbatii ar trebui sa aloce mai mult timp treburilor casnice?

Este sau nu bataia rupta din rai?

Care este cel mai bun factor predictiv al performantei academice a bebelusului tau?

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de John Medina

Bookmark and Share

Autori: John Medina | Editura: Globo | Anul aparitiei: 2014 | ISBN: 978-606-93323-0-6 | Numar de pagini: 320 | Categorie: Altele  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

BIBLIOTECA GEOGRAFULUI

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat
  

MOARTE POCITANIILOR

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Boris Vian

MOARTE POCITANIILOR

  

RETINOSCOPIE PRACTICA-Oftalmologie.

Stoc anticariat
ce trebuie reconfirmat

Marian FASIE

RETINOSCOPIE PRACTICA-Oftalmologie.

Ştiinta modernă ne asigură mijloace din ce in ce mai rapide şi mai precise de investigare şi măsurare a erorilor de refracţie. RETINOSCOPIA ramane piatra fundamentala de determinare a refractiei oculare cu un grad mare de acurateţe practică. Cronologia etapelor examenului optometric nu este indiferentă. Există o logică a conduitei, astfel încât o anumită etapă a examenului să nu modifice rezultatele altui examen. Lucrarea RETINOSCOPIE PRACTICA este o premiera absoluta in literatura romaneasca de specialitate si vine in dorinta de a pune la indemana studentilor optometristi cat si a medicilor practicieni oftalmologi, un instrument de informare concis si cât mai complet in aceasta specialitate. Volumul este scris intr-un mod cat mai didactic cu un limbaj usor de inteles, accesibil publicului larg. Aceasta editie este generos ilustrata, cititorul gasind aici descrierea metodelor optimizate de investigare şi corecţie optometrică.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark