Pret: 29,90 RON
Disponibil in 1-3 zile!

Tom Gates. Scuze excelente (și alte lucruri minunate) (vol. 2

Descriere: Panoul stelelor de aur!
Nu îmi e DELOC ușor să strâng STELE de aur pe panoul domnului Fullerman.
Și asta pentru că:
1. Marcus Meldrew e un băgăcios ENERVANT și pus pe rele, vă spun sigur.
2. Mă doare ATÂT de tare măseaua, că nici să DESENEZ în timpul orelor nu mai pot.
3. Fac tot felul de alte lucruri interesante: merg la ÎNOT, vânez insecte și, cel mai important, petrec timp prețios încercând s-o scot din minți pe sora mea Delia.

Recomanda unui prieten Printeaza

Alte carti de Liz Pichon

Bookmark and Share

Autori: Liz Pichon | Editura: Art | ISBN: 978-606-8620-52-7 | Numar de pagini: 346 | Categorie: Carte copii  

  

Adauga comentariu


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Access cont sau Creare cont nou

  

Karte.ro va recomanda:

Pânza Charlotte

Pret: 200,00 RON

E. B. White

Pânza Charlotte

LOCUL 1 ÎN: Topul celor mai bune 21 de cărţi pentru copii BBC Culture Topul celor mai vândute cărţi pentru copii Publishers Weekly Top 100 cărţi de proză pentru copii Children's Books Guide Top 100 cele mai bune cărţi pentru copii din toate timpurile School Library Journal Topul profesorilor pentru cele mai bune 100 de cărţi pentru copii National Education Association Topul părinţilor pentru celor mai bune 100 de cărţi pentru copii Parent & Child (Scholastic) Wilbur este un porcuşor sensibil, care iubeşte pe toată lumea. Pentru el o viaţă fericită înseamnă o porţie bună de mâncare şi prieteni dragi alături. Chiar şi stăpânii care îi puseseră gând rău ajung să înţeleagă ce minune au în ogradă. Iar Wilbur, porcul care leşină de emoţie ca nimeni altul, răspunde bunătăţii cu dragoste şi loialitate.

  

Cartea jocurilor clasele I şi a II-a

Pret: 14,00 RON

Cantranji Magdalena, Borş Otilia

Cartea jocurilor clasele I şi a II-a

  

George în căutare de comori prin

Pret: 42,00 RON
Pret: 33,60 RON
-20%

Stephen Hawking, Lucy Hawking

George în căutare de comori prin Cosmos

O aventură din alte lumi, însoţită de o mulţime de informaţii ştiinţifice fascinante şi de 32 de pagini cu imagini color din spaţiul extraterestru Va putea oare George să descifreze misterioasele indicii care l-au atras în cosmos, antrenându-l în această fantastică vânătoare de comori? O poveste de aventuri fermecătoare şi plină de suspans. Şi numeroase informaţii pertinente din domeniul astronomiei, inclusiv despre cele mai recente teorii care au fost formulate cu privire la formarea şi la evoluţia universului. Carte oferită de Lucy Hawking şi de profesorul Stephen Hawking, cel mai faimos geniu al ştiinţei din întreg spaţiul cosmic! Volum ce cuprinde noi isprăvi galactice ale îndrăgitelor personaje George şi Annie, pe care le cunoaşteţi deja din cartea George şi cheia secretă a universului, scrisă de aceiaşi autori.

  
Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark