Declarație de confidentialitate

Protecția vieții private a clienților noștri este foarte importantă pentru SC Tomal Online ( www.karte.ro) . În cele ce urmează, vom stabili principiile pe care le urmărim și pentru ce scop colectăm și procesăm datele personale (informații care vă determină identitatea sau care ne permit să vă identificăm, denumite în continuare) prin intermediul acestui site.


Colectăm și procesăm cu atenție datele dvs. personale numai în scopurile descrise în această Declarație de confidențialitate și numai în măsura în care este necesar, așa cum este definit în acestea și în limitele reglementărilor legale aplicabile. Păstrăm doar datele dvs. personale în măsura și atâta timp cât acestea sunt necesare pentru îndeplinirea serviciilor noastre sau după cum suntem obligați din punct de vedere legal.


Protejăm datele dvs. personale prin măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate și le stocăm exclusiv pe servere \ securizate. Site-ul web este protejat împotriva pierderii, distrugerii și manipulării prin măsuri obișnuite în conformitate cu stadiul tehnicii și împotriva accesului, modificării sau distribuției de către persoane neautorizate.


Dacă aveți întrebări referitoare la această declarație de confidențialitate sau la protecția datelor de pe siteul www.karte.ro, vă rugăm să contactați:

TOMAL ONLINE SRL
Adresa: Str Drumul Sarii, Nr 2, Bl V55, Sc 2, Ap 59, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0726 301 760
E-mail: contact@karte.ro


Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1. SC Tomal Online este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 18354


1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Tomal Online are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.3. Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului ,stocarea in vederea prelucrarii comenzilor , inregistrarea contabila,expedierea si facturarea Comenzilor, audit si raportari financiare,rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda , asistenta si suport clienti


1.4. Prin completarea datelor, in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Sc Tomal Online, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 18354, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.


1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str Drumul Sarii, Nr 2, Bl V55, Sc 2, Ap 59, Sector 6, Bucuresti, in atentia SC TOMAL ONLINE SRL, puteti solicita sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.


1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str Drumul Sarii, Nr 2, Bl V55, Sc 2, Ap 59, Sector 6, Bucuresti, in atentia SC TOMAL ONLINE SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:


1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;


1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;


1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.


1.8. De asemenea, karte.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizori de servicii IT, funrizori de servicii contabile


1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Returul produselor

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului." Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email contact@karte.ro sau prin Posta la adresa Tomal online OP 15, CP 14 Bucuresti. Numai cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 14 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie in original.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: - Produse care prezinta modificari fizice (cu exceptia viciilor ascunse) - Produse care prezinta lovituri, - Produse care prezinta zgarieturi, - Produse achizitionate din alta parte decat din magazinul on-line www.karte.ro

Viziteaza magazinul Karte.ro pe ShopMania Acceptance Mark